De draaibanken uit de Mondiale Celtic Series zijn uiterst stabiele precisiemachines met een robuuste constructie. Voorzien van een met precisie geslepen gehard bed. Ook de tandwielen van de vaste kop zijn gehard en geslepen

De draaibanken uit de Mondiale Gallic Series zijn uiterst stabiele precisiemachines met een robuuste constructie. Voorzien van een met precisie geslepen gehard bed. Ook de tandwielen van de vaste kop zijn gehard en geslepen.

De draaibanken uit de Mondiale Nordic Series zijn zeer geschikte machines voor het zwaardere en grotere draaiwerk. Dit dankt de draaibank aan zijn grote draaidiameters, tot Ø 760 mm over het bed en Ø 960 mm in de zak.

Mondiale Nordic HD Series

De draaibanken uit de Mondiale Nordic HD zijn uiterst stabiele heavy duty draaibanken. Als basis hebben deze machines een uit 1 stuk gegoten vlak bed. Deze heavy duty draaibanken zijn beschikbaar in uitvoeringen met een draaidiameter boven het bed van 860 tot 1.800 millimeter.

De 102 TM-CNC en 225 TM-CNC zijn compacte machines met een Fanuc Turn Mate 0i NC besturing. Gemaakt om het gat op te vullen tussen conventioneel en CNC draaien.

De 125 en 180 CCN zijn precisie draaibanken om enkele stuks of kleinere series te draaien. Voorzien van een Fanuc 0i TD of TF besturing.

De 70 en 102 zijn hoogprecisie draaibanken gemaakt voor bijvoorbeeld instrumentenmakers. 

De 136 en 142 zijn hele nauwkeurige CNC draaibanken met maximaal 11-assen. Deze draaibanken zijn geschikt om kleine series en productie te kunnen draaien.

De 136 en 142 zijn hele nauwkeurige CNC draaibanken met maximaal 11-assen. Deze draaibanken zijn geschikt om kleine series en productie te kunnen draaien.